Härligt tågkaos

fredag, 13 juni, 2014 av Camilla Thulin

Väl ombord på ett tåg, som endast blev 30 minuter sent. Min inre panik sade att tåget skulle bli 3h försenat. Resan blev ändå ganska rolig. I djurvagnen samsades 7 hundar och min grannfru Katarinas inlånta Raggdoll hane från Hässleholm, som ska paras med hennes katta under 10 dagar i ett chambre separé. Vi är alla samlade på 16 platser, precis intill bistro avdelningen. I afton hade vi sällskap av en fantastisk barnfamilj, två systrar med 4 barn, varav den ena hade maken med och dessutom två valpar. Den ena valpen en 7 månaders Harlekin Grand Danois på 70 kg och en liten nätt lurvig sak på 3 månader, vilka skapade ett total kaos tillsammans med lekande småflickor. Jag gillar inte oväsen, men det hela var mycket trevligt och kontinentalt. Plötsligt infann sig en gemytlig stämning och alla pratade med varandra medan jätte hunden lekte  med sin kusin. Musse tog det lugnt och kände sig mer vuxen och somnade in i mitt knä.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera