Mega kaos på Arlanda Express

onsdag, 28 maj, 2014 av Camilla Thulin

Skulle ta 7.05 till Arlanda, för vidare tur till Malmö. En minut innan avgång meddelades att banan var strömlös. Ett fullt tåg fick panik och rusade mot taxi. Tur att man börjat springa, så att man är snabb i fötterna. Lyckades klämma in mig i en droska med några andra. Jag tror nog att en hord kamrater missade sina flyg idag. Taxikön var ändlös. Jag hann på mutthåret med mitt flyg. Förvirringen var dock stor, efter att ha stått i toa kö i 7 minuter (vad gör kvinnor på damrummet så länge, själv har jag klänning, så mitt besök går på mindre än en minut), så jag höll på att kliva på planet till Gits hemby Gbg. Det är ju tur att automaten säger till, annars hade jag suttit på fel plan just nu, hehehehe….

image

image

image

Kommentera