Falkenbergs Museum

måndag, 28 april, 2014 av Camilla Thulin

Efter många om och men fick jag äntligen en lucka för att bli plåtad av den mycket sympatiske och fina fotografen Viktor Gårdsäter. Jag är ju nästan aldrig hemma, så vi har haft extremt svårt att få ihop det med mina skumma tider. Jag hade tur, för idag var det på mutthåret, imorgon trycks katalogen. Det hela handlar om en utställning på Falkenbergs Museum,  som handlar om popstjärne design. Ett antal designers här i landet som gör kostym till diverse artister, har fätt äran att vara med. Jag har fått glädjen att visa Army of Lovers kostymer vi gjorde typ 2001 till Let the Sunshine In (den sinnessjukt bra låten från filmen Hair). Vi spelade in videon i Kuala Lumpur. Har du inte sett den kan ett snabbt besök på Youtube avhjälpa det lilla angenäma problemet.

image

image

image

Kommentera