Parfymerat i London

söndag, 27 april, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Vaknar upp alldeles för tidigt. Igen. Luften är lite kvav på hotellrummet, kanske är anledningen. Vaknar upp av syrebrist? Nåja, idag fanns det iallafall varmvatten i duschen. Mycket bra. Var ju tvungen att tvätta håret. Som vanligt har jag ingen kam med mig, och håret står nu åt alla håll. Något som jag dock alltid kommer ihåg att ta med mig, om jag så bara skall åka tåg till Uppsala för några timmars besök, det är parfym. Jag är svårt beroende av väldoft i alla möjliga olika former. Med på Londonresan fick Eau du Sud från franska Annick Goutal följa. En fräsch krispig doft fylld med citrus i form av både apelsin, lime och citron, där finns också stråk av mint och patchouli. En doft som piggar upp och som passar bra på våren. Idag är det dags för mig och Marianne Lindberg De Geer att åka till Stockholm igen ,men först skall en engelsk hotellfrukost klaras av, samt besök på Somerset House och Institute of Contemporary Art.

20140427-075254.jpg

20140427-090753.jpg

20140427-090758.jpg

Kommentera