Pantbanksfynd

lördag, 26 april, 2014 av Camilla Thulin
Min favorit Pantbank ligger på Mästersamuelsgatan. Jag går alltid förbi då jag är i city. Det brukar ligga många trevliga ting i fönstret, ibland riktigt smakfullt skyltat. Har köpt en stor Omega Titan där och ett stort sliverhalsband med turkoser från ”Långtbortistan”. Idag låg ett vackert silverarmband från typ Nepal i fönstret. Eftersom mitt stora turkoshalsband betingade ett bra pris borde armbandet passa min kassa. Väl inne på den trevliga annorlunda butiken fick jag armbandet förevsisat av en otroligt trevlig och mycket kunnig  ung man. Han berättade en massa intressanta saker för mig om guld och silver och folkloristiska smycken. Ett riktigt trevligt besök. Jag slog till på armbandet och det kommer att få bo bland mina övriga armband, tror att de kommer att tycka om varandra. Med andra ord missa inte Pantbanken, då du ska ha en klocka eller lite juveler. image image image image image

Kommentera