Dior – Före och Efter

fredag, 25 april, 2014 av Camilla Thulin

Gjorde en del av min långa hemläxa – Evita logistik på planet hem till Stockholm. Har redan ringt runt lite och frågat några handlare om de har mite 40 och 50 tal som passar vär föreställnings mass scener. Det är alltid flott att blanda nysytt och gammalt på ett smakfullt sätt. Iafton, för ovanlighetens skull reste jag utan makeup. Som alla redan vet är jag ett riktigt makeup fan. Gjorde därför en liten före Diors creme foundation och läppglans och en efter, jag känner mig inte lurad. Tackolov ser efter lite snyggare ut. Och jag gillar att se så snygg ut jag kan, dock på mitt sätt. Alla sätt är bra förutom de dåliga, glöm inte det. Har man en idé hur man vill se ut, så är det bara att köra. Tyvärr stoppar konventionen och alla underliga oskrivna lagar oss tanter över 40. Plötsligt är man fången i något slags Lutheranskt folkhem uppmixat med Jante. Mitt råd är bara att bryta mot dessa förtryckande förmaningar. Låt alla vara ifred med sin look oavsett om man vill vara en grå fin råtta eller en lysande skräcködla, alla måste få tillåtelse att finnas och uttrycka sig

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera