Banbrytande mode på teve

onsdag, 23 april, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Är nu på plats på tevehuset. Skall prata med Kerstin Brunnberg om min bok ”Banbrytande Mode” som du kan klicka hem här på sidan. Vårt samtal kommer att sändas i sommar, och ingår i programserien ”En bok en författare”. Inbjudan till att medverka i programmet innehöll också önskningar om lämplig klädsel:

”Tänk på att helvitt eller småmönstrat ”kryper” i bild och undvik reklamlogos eller synliga varumärken/märkesloggor på kläderna. Eftersom intervjun kommer att sändas under våren/sommaren är det bra om ni inte har för vintriga kläder på er. Då scenografin är väldigt neutral så är det också trevligt med lite färggladare kläder, om möjligt.”

Det där med hur tokigt det är med loggor och reklam i teve har ju den andra granntanten påpekat hur många gånger som helst. I sportsammanhang så ser man knappt skidåkarna eller hockeyspelarna, eller vad det nu kan vara, för all reklam som kantar ”scenen”. Då är det uppenbarligen fritt fram att bryta mot reglerna. Men om jag kommer i en liten pikétröja försedd med en krokodil (dream on…just det kommer inte hända, men kanske uppträder jag en dag i ett par eleganta tvåfärgade ballerinaskor försedda med ett par diskreta CC som i Coco Chanel….) ja då kommer krokodilen gömmas under en tejplapp. Vad har jag då på mig idag? Tog naturligtvis något färgglatt, det vill säga en svart skjorta och en svart kjol. På fötterna bekväma Nike Air Max (hoppsan, nu blev det reklam).

20140423-114038.jpg

20140423-123246.jpg

20140423-123251.jpg

Kommentera