Det Turkiska Gymet

fredag, 18 april, 2014 av Camilla Thulin
Vår vänliga gymvärd har Kemal Atatürk överallt, vilket känns mycket trevligt, som sekulär kvinna då man ska inta det turkiska gymmet. Här kan man också dricka teer brygda på bl.a.  Hibiskus och Salvia. I gymsalen finnas alla tänkbara träningsaparater, med instruktionsbilder. Själv ägnar jag mig helst åt springbandet. Idag blev det 8,1 km på 1h och 4 minuter, ganska ok för en tanta som jag. Det ska bli intressant om dessa plågoövningar ger resultat. En annan aspekt varför man ska röra på sig ordentligt är cancer. Cancerfondens rön för i år enligt forskning är att om man rör på sig ordentligt minst 30 minuter om dagen, minskar cancer risken med 30%.  Eftersom tron kan försätta berg, så är detta min tro just nu. image image image image image image image image image image

Kommentera