Sminktips

onsdag, 16 april, 2014 av Camilla Thulin

Ibland kan jag hitta ett läppstift på rea på någon flygplats i landet  sist var det på Sturup. Fyndade en mycket snygg röd nyans från YSL. Trivdes så bra i den körsbärsröda varianten att jag genast sökte efter färgen i varenda sminkbutik jag gick förbi, plågade t.o.m. mig in i Knalleland/Borås, för att leta efter den tydligen sällsynta färgen, sedermera utgågna färgen. Inte ens i Paris fanns den. Lösningen på mitt extremt allvarliga i – landsproblem var www.strawberrynet.com. Där kan man fynda kometik och parfymer från alla märken, till ett avsevärt bättre pris. Här samlas utgågna färger och nyheter omvartannat. Min läppstiftsfärg fanns där till halva priset, slog till på 3 stycken, eftersom den strax kommer att ta slut där också. Att handla hos www.strawberrynet.com är jätte enkelt och bra, man får också rabatt som återkommande kund. Sidan kan varmt rekommenderas.

image

Kommentera