Budget Tips

måndag, 14 april, 2014 av Camilla Thulin

Nu har jag provat två ACO produkter en längre tid, Face Rengörande mousse och Rich Care handkräm. Båda produkterna är minst lika bra som motsvarande dyra varianter. Rengöringen tar bort all min skräcködle makeup, tvålar in mig tvä gånger – för det är mycket färg som ska bort. Jag har provat en mängd av de dyra handkrämerna, allt från Kiehl’s, L’Occitane, o.s.v. vilka är bra, men ACOs billiga variant är minst lika bra, om inte bättre. Mina händer ser ut som om de jobbar i en kolgruva och behöver  smörjas jämnt, tycker att resultatet med denna vara är mycket tillfredställande. Dessutom passar jag på att handla många då apoteken har köp 3 för priset av 2. Tycker om att ha lager, så att inget tar slut. Vill även passa på att tipsa om Lidl’s glasögontvätt, 50 servetter för 19.90 – väldigt bra och prisvärda.

image

Kommentera