Kalmar – Värnamo

torsdag, 10 april, 2014 av Camilla Thulin

Efter 18h i trevliga Kalmar är vi nu påväg mot Värnamo och min goda vän Kadim Akca. Packhuset i Kalmar är verkligen att rekommendera!  Det finns alltid två hundrum på Clarions hotell, vilket känns sympatiskt. Ägarparet hr och fru Stordalen har ju både hund och minigris. Ska jag klaga på något är det plastkuddar och plast täcken, inte min melodi. Det känns som att sova i en plastpåse, jag tänker på alla frustande överviktiga herrar somr ute på tur, de måste svettas floder. Föredrar dun, ull, siden eller ull som sängkamrat, förutom Musse, då jag är ute på tur. Jag kan inte förstå svenskens faiblesse för plast i sängen……ytterst läskigt och uselt för miljön. Och det är märkligt att vi är så intoleranta och allergiska mot naturprodukter……hur kunde det bli så tokigt. Vi är nog det mest allergiska landet i Europa, jag är alltid lika nyfiken på varför…….

image

image

image

image

image

image

Kommentera