När ska SJ lyssna?

onsdag, 9 april, 2014 av Camilla Thulin

I hundvagnen på tåget mot Alvesta är det 11 hundar om 16 platser. Ett jävla spring i vagnen, eftersom vi sitter intill restaurangvagnen. Alla vi resenärer, inklusive konduktörer klagar ständigt över denna situation. Vi vill sitta näst längst bak, den sista vagnen bör vara tyst avdelning. Just nu är den tysta avdelningen placerad på samma sätt som hundvagnen, intill cafévagnen. Jag undrar vem det är som tänkt till och att vederbörande varken lyssnar på folk som jobbar i vagnarna eller resenärer. Idioter helt enkelt, fullständigt urusla  beslutsfattare, som befinner sig på en upphöjd nivå och ej  beblandar sig med oss vanliga människor som nyttjar kollektivtrafiken. De åker väl taxi hit och dit, eller har tjänstebil. Suck……..så jävla surt och onödigt korkat.

image

image

image

image

Kommentera