Auktion

tisdag, 8 april, 2014 av Camilla Thulin

Idag har min kollega, kostymtecknaren Henning Thorsens sista del auktionerats ut. Henning och jag kommer att träffas igen, givetvis i Malmö, där jag snart ska börja spendera mer tid. Jag tyckte att många fina 30-tals plagg blev billiga. Tyvärr kan jag inte köpa allt, har redan så det räcker och blir över. Funderar själv på att sälja merparten av min samling. Fyndade däremot c:a 1000 siden blommor för 150 £, nästan gratis. Det sköna på en auktion, om man är på hugget, vet man aldrig vad som kan hända. Kerry Taylor Auctions kommer att skicka dem till mig. Efter 2h paus kom den flotta auktionen igång, alla kaftaner skulle hitta nya ägare. Det första plagget en rock från Kina, 1800 – en orange Mandarin rock, klubbades för 10.000 £. Ett fantastiskt roligt besök och underbara människor, till Kerry Taylor återkommer jag gärna.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera