Telia Sonera = Gubbträsk

tisdag, 1 april, 2014 av Camilla Thulin

Är det inte spännande att ett gäng ganska o-charmanta herrar som blåst ett stort bolag på en massa miljoner, själva blir belönade med så många kronor och ören att de aldrig mer behöver lyfta ett finger…….Inget konstigt, andra gubbar därute vaktar och släpper till, eftersom det snart kommer att drabba dem. Jag känner mig avundsjuk, så in i helvete!!! Själv jobbar jag 24/7, betalar skatter, sociala och räkningar perfekt, fatta hur sjukt suuuur man blir. Om jag skulle klanta mig, finns inga fallskärmar, som skyddar oss entrepenörer, snarare tvärtom. Vi måste genast avsluta vårt Telia abonnemang och ansluta oss till ett annat gubbträsk, som håller varandra om ryggen och ljuger rakt in i rutan. Och som ”stilexpert” vill jag påpeka att dessa extremt rika gubbar verkligen har råd att vara miljövänliga i sin kostymering – skräddarsy. Alla borde gå till Bauers och sy – slowfashion – få något som sitter bra och tyger från anständiga leverantörer.  Nu ser det ut på ett annat sätt. Dessa überrika herrar bär ofta urusel konfektion, som sitter illa och för långa byxben och ärmar. Gärna tjocka, billiga skor med rågummisulor till kvällen – såg mång miljonären Lars Nyberg i både usel kostym och B-skor vid ett högtidligt tillfälle. Dessa herrar skulle verkligen ha råd att klä sig i handgjort skrädderi och se till att herrskrädderiet på högsta nivå kan fortsätta. Med deras rikedomar, så är det en fjärt i rymden. Jag tycker att det tillhör en kultiverad rik människas ansvar att gynna de bästa av alla hantverkare. Gjort för hand är det mest exklusiva av allt. Men gubbarna har hellre feta bilar och stora motorbåtar, för att visa sina rikedomar. Väldigt tacky och okultiverat!

image

image

image

image

image

Kommentera