Snygga Kjollängder

måndag, 17 mars, 2014 av Camilla Thulin

Här kommer ett gäng snygga damer i vackra kreationer,  dock med en mer passande,  modern och snygg kjollängd. Man slipper se knäskålarna, vilka inte alltid är supersnygga. Den här längden känns vuxen, kvinnlig och feminin, man slipper småflicks gullet! Och känslan att vilja vara så ung som möjligt, ett stadie vi alla passerat och aldrig mer kommer att närma oss. Komplimangen: Åh, du ser mycket yngre ut, biter inte på mig. Det är omöjligt, däremot att jag ser snygg ut – ibland, känns mycket bättre och värdigare. Ung för mig är något jag redan varit och det var roligt och jag kan garantera att jag har minst lika kul nu, som medelålders kvinnlig dam utan att försöka se ung och busig ut – ve och faaasa!

image

image

image

image

image

Kommentera