Jag har köpt en leopard

fredag, 7 mars, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Efter att först ha klippt Kim, sedan fixat mig själv, så var det dags för tvättomaten. Däremellan har det hundpromenerats och mejlats om och kring olika jobbsaker. Till slut blev det en stund över … och då köpte jag en leopardkjol. På nätet. Från Lindex. Endast 399:-. Åker till Stockholm imorgon, och får hämta den hos Lindex i Gallerian nästa vecka (då slipper jag frakten ….eh, lite snålt kanske, men jag jobbar ju numera granne med Gallerian). Är inte hundra på om kjolen och jag kommer att bli vänner. Modellen älskar jag, så ser alla mina kjolar ut. Utom de som är pennkjolar. Hum. Tänker mig leoparden som en bra sommarkjol, den kommer absolut att få följa med på vår resa till Krakow. Fläckig och fläckvänlig. Till leoparden tänker jag ha vit skjorta, och så sandaler från Avril Gau som jag inte köpt ännu, men funderar starkt på.

S0000007069626_F_W30_20131104140840susa-coco-noir

Kommentera