Fashion på Auktionsverket

torsdag, 6 mars, 2014 av Camilla Thulin

Båda auktionshusen hade Fashion visningar iafton. Det var en jämn ström av intresserade tanter, som vandrade emellan. Inne på Auktionsverket härskade en lugn och sober stämning. Min kära kollega Beata hade mer eller mindre ordnat med plaggen, så att det blev en utställning. Många fina plagg och extremt snygga accessoarer. Den här gången har vi 8 stycken Hermès väskor, vilket är mycket. Gå in på www.auktionsverket.se och botanisera bland härligheterna. Det är verkligen bra att karaktären på de båda auktionshusen är så olika, vilket uppskattas av alla kunder och gäster. Och kunden är inte den man tror, den unga hippa kvinnan, utan tanter i våra åldrar. Kvinnor med lite stasch i plånkan helt enkelt.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera