Stadshotellet i Varberg

fredag, 28 februari, 2014 av Camilla Thulin

Vi har övernattat på Stadhotellet i Varberg, där vi även inviterades på en mycket god födelsedagsmiddag. Ett excellent kök. Hotellet är turbo överdekorerat, ganska roligt. Inredaren är besatt av krokodilmönster. Alla stolar är klädda med krokodilsammet eller guldkrokodil. Tapeter har krokodil mönster. All belysning är spektakulär,  stora blaffiga roskronor i silver, skumma former både här och där. Empire kronor i varje hörna, feta kandelabrar med doftljus. Många fina färska blomsteruppsättningar och en hord svulstiga sidenblomster. Överlag ser det ganska roligt ut och inredningen måste kostat extrema summor. Personal är mycket vänlig och rummen är i samma stil som övrigt. Ett kul hotell, som inte tillhör någon kedja. Dorsia i Götet är drottningen av denna hotellsort i landet.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera