Moi, en modetjuv?

tisdag, 25 februari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Rusar hem mellan ett par visningar för att bokstavligen ladda batterierna i kamera och mobil. Strax springer jag ut igen. Passar på att göra mig en kopp stärkande grönt te medan elektriciteten gör sitt. Naturligtvis har det kommit ännu fler inbjudningar. Trevligt. När jag sprättade upp kuverten kom jag dock att tänka på den gång då jag blev anklagad av en modetidning för att stjäla deras inbjudningar till visningarna. Detta hände sig för något litet år sedan, och sällan har jag blivit så paff. Jag har bevakat Paris modevisningar sedan 2003. Vi är faktiskt inte så fruktansvärt många kvar som hållit på i elva år, många försvinner och ersätts av nya ansikten. När det kommer till det där att stjäla inbjudningar kan jag för det första inte förstå hur den anklagande personen i fråga trodde att det skulle ha gått till. Inbjudningarna levereras ju till mig, de står i mitt namn, och de är försedda med min adress. De hamnar hos conciergen som tar hand om all post, ibland dyker de upp med ett bud som pinglar på dörren. Nåja, anklagelsen bottnade väl i att personen i fråga inte tyckte sig ha fått tillräckligt många, och framförallt inte ”rätt” inbjudningar. Bara ett beklaga.

 

20140225-174410.jpg

20140225-174453.jpg

Kommentera