Ät inte Gris 2

fredag, 21 februari, 2014 av Camilla Thulin

På nyheterna i afton avslöjas att arma grisar, som ej kan slaktas i sitt hemland Sverige, transporteras i överfyllda lastbilar, utan vatten ända till Tyskland. De stackars djuren står packade, stressade, av situationen blir djuren super törstiga, liksom vi människor i samma situation. Djuren får inte gå av och göra sina behov, som att kissa och bajsa, utan är tvugna att rulla runt i tillsammans i sitt avträde. Man ska inte glömma att grisen är ett renligt djur. Det är vi människor, som gjort dem skitiga. Kitty och hennes kollegor på Erikssons Djurtransporter i Tomelilla kanske borde tänka om, de borde starta billiga charter resor, packa ihop vänner och familj i lastbilar utan stolar, ingen toa, inga stopp, billigt och bra! Ska du äta gris, vilket är ett lika förnämligt kött, som djur. Undersök noga, gård och hantering, eftersom det finns ett gäng seriösa grisbönder, som hanterar djuren humant från början till slut.

image

Kommentera