Hotel Copernicus

måndag, 17 februari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

När vi åker med er läsare till Krakow i maj så skall jag och den andra granntanten bo på Hotel Copernicus. Jag ser fram emot både hotellet och staden, men framförallt skall det bli kul att träffa er. Jag har aldrig satt min fot i Krakow förut, så det skall bli toppen att bli omhändertagen av proffsig guide som kan berätta vad vi vill veta, och ta oss till rätt adresser. Måste förresten se till att få en ny skjortklänning uppsydd på granntantens ateljé av hennes skickliga medarbetare, så att jag känner mig snygg och representativ på Krakows gator. Här är några bilder från Hotel Copernicus där Camilla och jag checkar in. Vi har förbokat rum till er som vill följa med, rummen hålls till den sista februari. Vill man hänga med till Krakow men bo någon annanstans är det förstås fritt fram. Man får göra precis som man vill. I programmet ingår en massa måltider med god polsk mat, de behöver man inte heller närvara vid om man inte vill. Men det är ju trevligt att umgås över en bit mat, så måltiderna ser vi verkligen fram emot! I morgon skall jag lägga upp lite bilder från en av krogarna som vi kommer att besöka.

11575045841145058_32_b a_histor1

 

 

Kommentera