Doktor Zjivago herrar

fredag, 14 februari, 2014 av Camilla Thulin

Morgonens möten startade kl 8 med genomgång av umderbara ryska bondkvinno kostymer. Det finns textila samlingar i Ryssland, som saknar motstycke. Frilanserskan Pernilla ska sätta ihop alla 29 damer och barn hemma i sin ateljé. Det blir alltid fint när hon skapar, vi har jobbat ihop tidigare. Hr Sennerteg – herransvarig, fru Karlsson och jag hade ett herrmöte, där vi gick igenom varenda kostym. På slutet av dagen undersökte jag en sjuksköterske uniform på ateljén. Det är alltid lika roligt att komma till MalmöOperan, nu dröjer det ett tag. De stora provningarna börjar först i slutet av April. Tar förmodligen en tur till modellvisningen i slutet av Mars.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera