Doktor Zjivago

torsdag, 13 februari, 2014 av Camilla Thulin

Dagens möte med Torbjörn/damchef och Katarina/inköpsansvarig på MalmöOperan har handlat om Zjivagos damkostymer. Vi har analyserat alla mina skisser som jag gjort i julas. Tygerna valde jag innan det stora ovädret i December. Vi pratar om skor, underkläder, spetsar, färger, pälsar, andra material och skärningar. Ett avgörande möte för budget, dvs timmar och ekonomi. Mellan damkostymerna kom den fina maskavdelningen med chefen Johanna i mitten. Då gick vi igenom varenda roll, vilken typ av peruk som är lämplig. Sedan var det dags för damkostym igen. Dagen på teatern blev lång, men otroligt kul och givande, från 9 – 18. Imorgon börjar mötet kl 8 med Pernilla, som ska sy alla häftiga kvinnor på åkern. Att vara på MalmöOperan och bo på Savoy är toppen!

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera