Godkväll Malmö och Savoy

onsdag, 12 februari, 2014 av Camilla Thulin

Blev lite besviken vid ankomsten till mitt kära Savoy. Matsalen såg död ut och hissen var under reparation. Jag blev lite orolig, bara inte hotellet blir ett IKEA design hotell – hjälp. Jag är ju förtjust i den klassiska atmosfären.
Matsalen ska renoveras och fixas till……undra hur det ka  bli. I min IKEA ångest fick jag kunglig tröst. Som gammal gäst blev mitt boende den stora sviten på vinden i tornet. Väskan åkte mathissen upp. Det kallar jag service. Så nu tronar jag i tornet som en äkta diva. Har packat upp jobbet och har lite smått och gott att förbereda inför mitt möte på MalmöOperan imorgon. Och musikalen jag kostymerar, tillsammans med mina kära kollegor på kostymateljén är Doktor Zjivago, där sångfågeln Sanna Nielsen gör Lara.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera