Härliga Hund

tisdag, 4 februari, 2014 av Karina Ericsson Wärn

Sitter och jobbar på olika presstexter, samt ser en tre timmar lång rysk 1980-tals film fram och baklänges för att hitta en längre sekvens som jag skall använda i ett kommande projekt på Kulturhuset Stadsteatern. Jag tror jag hittat rätt ”stycke”. Imorgon är det dags att ta en sen kvällsflight till Stockholm, där väntar utöver maken också Marianne Lindberg De Geers premiär på Lejonkulan/Dramaten. Och lite annat. På söndag skall jag och granntanten Camilla, med Kim och Mustafa (aka Musse) bli intervjuade av Härliga Hund. Kul! Tror jag skall köpa det senaste numret till Kim, som bland annat handlar om att gå fint i koppel. Det är han nämligen dålig på. Helt och hållet mitt fel förstås. Utan koppel går han dock galant, då skärper han sig extra och följer minsta handrörelse från min sida, för att inte tala om ett så viktigt kommando som ”stanna”. Nä, nu är det lunchdags. Vågar jag ta en promenad till varuhuset Le Bon Marché med ambitionen ”bara titta” …

front_image.aspx

Kommentera