Nobel sammanfattning

onsdag, 11 december, 2013 av Camilla Thulin

Som vanligt är SVTs sändning excellent! Programlederskorna är topp. Jag undrar dock lite vad tanken med Dyrings Montana/krokodil inspirerade klänning var? En icke-frack-klänning. Hedenmo var korrekt i sin glittriga ensemble och att Ebba bytte klänning var trevligt – dock var den stora plisseringen inte riktigt couturig, som det var tänkt. Jessika Gedin, denna underbara kvinna, var klädd helt i sin egen stil, väldigt egensinnigt och vackert – full pott. Sedan undrar jag lite över experternas utlåtande om t.e.x drottningens klänning, jag såg inte en enda Svarowski sten så lång ögat når, däremot såg jag en klänning med  fasetterade glaspärlor och paljetter och det ger ett fantastiskt glitter. Att kommentera Nobel är inte alltid lätt, man kan tycka att man ser saker, som är något helt annat. Surt sa räven om rönnbären.

image

image

image

image

image

Kommentera