What went wrong?

onsdag, 20 november, 2013 av Camilla Thulin

Är hemma från Öst Europa igen. På ateljén gasas det på som vanligt. Har möte med Fashdanceeriet och lite flotta Nobelkunder emellan. Men det som drabbade mig mest idag var reportaget i Uppdrag Granskning om prostitutionen runt Rosenlund i Gbg. Ett område jag bott på då jag haft nöjet att jobba på GbgOperan. Har promenerat med hundarna där i ur och skur dygnet runt. Hur vårt demokratiska land kan tillåta den vidriga prostitutionen med unga kvinnor från Öst Europa är helt ofattbart! Ingen bryr sig….kanske det beror på att makthavarna besöker dessa kvinnor, som blivit tvungna att dumpa priser, samtidigt som en landsmans hallik tar minstt 50% av summan. Med andra ord så kanske hon endast har 200 sek kvar efter ett knull i en buske och det är 3 minusgrader. Det är tragiskr att vi här i Svedala, det präktiga och ”jämnlika” landet inte sätter stopp för detta vedervärdiga kvinnoförtryck. Snuten vet ju exakt vilka det är som driver verksamheten,  men kan tydligen inte göra någor…gubbarna i Gbg som ska syssla med detta gör annat, kanske jagar cyklister eller hundägare. Skämt å sido, det är en skam att vi behandlar våra systrar från Öst Europa på detta sätt. Lusten att förnedra i detta snälla, vänliga land verkar vara på topp. Min fråga är klassisk: What went wrong??????

image

image

image

image

image

Kommentera