Vikthets 2

onsdag, 6 november, 2013 av Camilla Thulin

Så trött man blir på detta löp. Det får mig att tänka på min egen vikt. Jag har ingen koll på hur mycket jag väger och är inte så intresserad av det heller för den delen. Det jag är mest intresserad av är att kunns använda mina kläder. Jag har ju en samling av secondhand och vintage kläder som är i min normala storlek. Fina plagg, som inte går att få tag i. Jag är ju inte så intresserad av att klä mig i den senaste trenden, har nog aldrig varit det. Ofta passa inte modekläderna mig speciellt bra, eftersom jag är kurvig. Saker som hänger på höften eller har för låg midja ser inte klokt ut på mig, dessutom väldigt obekvämt, de envist korta kjolarna är inte heller min melodi. Därför är jag mån om att hålla vikten för att slippa köpa nya kläder, vilket min privata ekonomi inte tillåter. Att köpa likvärdiga nya plagg blir alldeles för dyrt och dessutom hittar jag dem inte. Därför håller jag vikten någorlunda. Som tandläkarbarn har jag aldrig fått upp något sockerberoende av förståeliga själ, vilket jag är mycket tacksam över. Äter hellre en förrätt till dessert ibland, istället för något sött. Vikt är intressant, eftersom det är ett extremt fokus på vikten hela tiden, så kände jag att jag måste fundera på mitt sätt att förhålla mig till min egna vikt.

image

Kommentera