Middag på byn.

lördag, 26 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Efter att ha knapprat på tangenterna en hel dag, lyxigt sittande i solen, blev det middag på stan. Vi besökte stamlokuset Cardakli nere vid byhamnen, där fiskebåtar och turbåtarna ligger. Alltid lika trevligt och hyfsat god mat. Väl hemma möttes vi av lyxgrannens mega dog, som inte ville gå hem. Jag försökte fösa in honom hemma, men han vägrade. Förövrigt en mycket klappbar och vänlig hund. Dock kan han ha problem med andra hanhundar, vilket ju inte är ovanligt i hundvärlden. Ungefär som kvinnor behandlar andra kvinnor, vilket dessvärre också är helt naturligt. Ett beteende som vårdas ömt av alla läger. För tänk om kvinnor skulle hålla varandra bakom ryggen på samma sätt som sina manliga kollegor, då skulle det bli riktigt läskigt!
image

image

image

image

image

image

Kommentera