Idag opereras Kim

torsdag, 24 oktober, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Hoppade upp klockan fem för att jobba ett tag. Eller, hoppade och hoppade … klev upp, helt enkelt. Har faktiskt inte svårt att gå upp när klockan ringer, oavsett NÄR den ringer. Men kan jag sover jag helst till strax efter sju åtminstone. Här hemma blir nämligen nätterna oftast sena. Nu på morgnarna är det verkligen nattsvart ute, men sedan igår skönt ljummet.

Idag skall Kim opereras. Han har fått två så kallade fistelgångar i käken, kanaler. De måste åtgärdas. Burrrr. Tycker alltid det är så hemskt när Kim blir sövd. Klockan 08.10 har vi tid hos Gärdets Djursjukhus. Tar nog tunnelbanan till Karlaplan, och promenerar sista biten över Gärdet. Efter att jag lämnat Kim hos veterinären skall jag distrahera mig själv med ett jobbuppdrag ute i Frihamnen. Skall hälsa på hos Nordens största kostymlager. Det skall bli spännande, och det kommer hålla min oro för Kim på lite lagom avstånd.

IMG_4738

Kommentera