Ruter Dam på flotta Berns

torsdag, 3 oktober, 2013 av Camilla Thulin

Sällskapet för aftonen, Dominika, även hon iförd en klänning från oss fiskade upp mig i en droska. Hon kände sig för zyko för favorit transporten T-banan. Som vanligt vimlade det några hundra av landets vassaste kvinnor hos Ruter Dam. Inte så konstigt, eftersom bästa Gunilla Arhén har forstrat merparten av de tunga kvinnliga cheferna i Sverige.Igår korades årets Ruter Dam, Lena Olving, koncernchef för Micronic Mydata – Grattis! Kvällen till ära bar många av de yngre Ruter Damerna Thulin klänningar,  vilket kändes helt fantastiskt. Som tur är håller det på att hända saker i näringslivet, lugnade oss fru Arhén, den unga generationen smarta damer är påväg in! Kanske tackvare Gunillas idoga arbete, numer tillsammans med underbara Marika i den lilla fina paljettjackan. Vi träffade många härliga damer och några sköna herrar under denna flotta afton bland stans snyggaste kristallkronor och kvinnor!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera