Edward Blom och Gunilla Kinn

tisdag, 10 september, 2013 av Camilla Thulin

Efter en omtumlande dag med bisarra kundupplevelser tittade vi in hos Norstedts, som hade boksläpp. Det är alltid lika underbart att närma sig Riddarholmen och dess historiska vingslag. Edward Blom och hans hustru Gunilla Kinn (hon hade vår härliga Fiori klänning på sig) släppte sin underbara, icke helt politiskr korrekta kokbok ”Allting gott och alldeles för mycket”. En underbart knäpp och skön kokbok. Många roliga, bra recept och fina bilder. Inte en Yoga måltid eller cupcakes så långt ögat når – en bok helt i min smak. Blev så hungrig, så Johan fick komma och hämta mig och Musse snabbt, efter inköp av fin bok och lite hej, hej.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera