Stans snyggaste tant

onsdag, 4 september, 2013 av Camilla Thulin

Kolla in en mina gamla bästisar Kjerstin, som fyllde 70 härförleden! Detta är hemma hos på bemärkelsedagen. Jag har känt Kjerstin och hennes make sedan slutet av 70-talet. Jobbade som säljare i deras fina secondhandbutik Baby Rose&Valentino. Jag var föreståndarinnan i några år, då Kjerstin jobbade som lärarinna på DI i mask. Numer är hon maskör på Stockholms Stsdsteater sedan länge. Jag kommer ihåg att jag verkligen försökte tvinga in henne på teatern. Tillslut veknade hon och började där, vilket blev ett lyft för hela maskavdelningen. Kvinnan är fantastisk,  hon är både elegant, flott och super kreativ. Hon har koll på det mesta isynnerhet allt som är lite extra. Förr om åren brukade hon  se ut som Brenda Star då vi gick ut, ur snyggt. Vi har gjort flera produktioner ihop på teatern, bl.a Piaf med Helena Bergström, Amadeus och Callas med Rikard Wolf. Grattis Kjerstin, du är verkligen en förebild på alla sätt och vis. Det är mycket coolt att fortfarande ha ett heltisjobb som maskör när man precis fyllt 70. Det bevisar att kunskap och erferenhet ibland vinner över ungdom. Självklart ska man ständigt blanda alla åldrar, för att få bästa resultat.

image

Kommentera