Jag vill ha guld

tisdag, 3 september, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Ni vet hur man ibland bara kan bli så där otroligt sugen på något, att man helt enkelt måste se till att stilla begäret. Det kan handla om en bit choklad, eller lite starkare ost på rågbrödet. I värsta fall handlar det om dyrare saker. Sedan ett par dagar känner jag ett otroligt sug efter guld. Tänker mig en tjock fet guldögonskugga, att applicera endast under ögat. Blev så glad häromdagen, på Ann-Sofie Backs visning, då modellerna hade precis den makeup jag gått och drömt om ett tag: färg enbart (nästan) under ögat. I fallet Back visserligen turkost. Det turkosa förde sedan tankarna till Egypten …och sedan började jag fundera på 1920-tals makeuper …ja, så där kan det röra sig i huvudet. För mig ingår sådana där rörelser i jobbet. Att ha en känsla för vad som är på ingång är en trendspanares största tillgång …. nu skall jag ut och leta guldsmink. Gärna vattenfast, har precis avverkat mina längder i bassängen, och det vore lite kul att simma med guldmakeupen på.

Kommentera