Staffe fest

söndag, 1 september, 2013 av Camilla Thulin

Under vår eftermiddags promenad gick genom Katarinabangatas allé. Har vi tur kan vi träffa några passande hundkamrater. Idag mötte vi sympatiska Elin från Borås med sina två små fina tikar. Hon hade varit på stor Staffe träff i krokarna och ett 20 års jubileum för rasen. Doggarna hade en mycket trivsam stund, särskilt den unga tiken, medan 3 åringen morrade och gjorde utfall – helt rätt! Elin kände igen Musse från Littlefrogs kennel, vilket var kul, eftersom det verkar som om Evas hundar har något speciellt. Vi kommer att ses igen, då jag kommer att jobba på Borås Stadsteater, kul med en ny kamrat!!! På väg hem mötte vi en annan liten Staffhane på 5 månader, väldigt söt och soft. Musse sköter sig exemplariskt mot alla hundar just nu, tackolov. Jag tror att det beror på den långa vistelsen i somras på Helenas Hundhotell. Där har han lärt sig att samspela med alla slags hundar. Hoppas verkligen att det beteendet fortsätter.

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera