MalmöOperans kostymateljé

tisdag, 27 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Ateljén ligger i en vacker gammal skola mitt över själva operahuset. Idag var det uppstarts möte inför nästa hösts stora musikal. Alltid lika roligt att träffa mina gamla kollegor från kostym, påkläderiet och mask. Denna ateljé är helt fantastisk på alla sätt och vis. Om två veckor har Saigon premiär, Manon Lescaut dyker upp. Kanske jag måste se den i december. Mötet gick fint, har hunnit förbereda mig ordentligt. Jag vet omfattning och vad vi ska göra. Nu gäller det bara att fundera på material, vad som ska plockas, alternativt sys, skor, kängor och slutligen göra skisser. Det kommer att vara runt 60 personer på scenen. Ett stort jobb helt enkelt och roligt.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera