Solsidan sunk slussen

fredag, 23 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Igår var Musse och jag en sväng ute på Solsidan, mycket trevligt och fint. 30 minuter utanför stan känns som rena vischan. Turen med Saltsjöbanan har jag i blodet eftersom jag är uppvuxen i Saltsjö-Duvnäs. Det nya blå tåget, som vi som åkte den gamla klassiska Saltsjöbanan med kristall lampor håller stilen, men Slussen? Det måste vara Sveriges absolut sunkigaste hållplats. Så jävla skitigt, nerslitet och äckligt. Tycker att det är ganska roligt, för inget har hänt där sedan jag var liten…..känns det som. Är förvånad att de burgna Saltisborna inte protesterat. Ett paradis för hundar och råttor. Så mycket spännande att äta och riva i. Får en känsla att det frodas olika smittor i hörnorna. Konstigt att allergikerna inte hojtat, för det kliar nästan lite när man är där nere. Den andra granntanten skulle få tokspel.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera