Lägenhetsvisning

söndag, 18 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Var med min mamma, bror och svägerska på några lägenhetsvisningar idag. Mamma ska flytta till stan. Vi vill att hon ska bo brevid oss. Musse är alltid med och vibbar. Dock blev vi utkastade från en trevlig våning, eftersom folk är allergiska,  det var en ung manlig mäklare från Södermäklarna. Det intressanta är att han tillät folk gå runt barfota och det bodde barn där. Fotvårtorna frodas på lägenhetsvisningar om sommaren. Jag vågar ej ta av mig sandaletterna. Undra om han upplyser allergiker att det bor katter och hundar i lägenheten?  Eftersom alla spår av djur är bortstädade på visningarna. Det är lurigt i bostads djungeln.
De trevligaste mäklarna hittills har varit två unga herrar från Svensk Fastighetsförmedling.

image

image

image

Kommentera