Läderverkstan

måndag, 5 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Idag besökte jag min gamla vän Janne Kopriwa och hans sköna kollegor. Jag har snart känt Janne i 30 år, hans verkstad borde nog vara runt 35 år. Hade två väskor som måste renoveras. Jag satsar hellre en slant på att laga mina väskor, vars handtag eller spännen, kanter, ja allt man kan tänka sig går sönder. Stans absolut bästa ställe för läderarbeten i alla tänkbara former är Lädervekstan. Här kan man få läderbrallor uppsydda, favorit jackan renoverad, köpa ett nytt bälte, eller varför inte designa ett nytt skärp? Senast renoverade de en gammal Jackie/Gucci väska, snyggade till en kant som fransat upp sig och en underbar YSL väska fick axelremmen helt uppfixad. Jag är mycket nöjd med det fina hantverket. Ett ställe värt en omväg, dina lädervaror blir som nya efter ett besök här. Lädervekstan ligger på Rosenlundsgatan 30A, öppet 12-18 och telefon 08/4423035.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera