Musse är hemma

torsdag, 1 augusti, 2013 av Camilla Thulin

Efter 6 veckor hos Helena får vi hem en mycket lugn, glad och harmonisk valp! Han är så fin och gosig. Tror att det är ett utmärkt sätt att få lite styrsel på en riktigt pigg valp, att få umgås med andra vuxna hundar. Musse har helt enkelt varit på kollo och lärt sig av de stora hundarna. Rumsren är han också!!! Kanske han lärt sig det av de gamla hanhundarna som icke pinkar inne. Jag tycker att mina andra 3 hanhundar varit senare, typ 8-9 månader för att vara riktigt säker. Idag har vi haft topp promenader mellan balkongfix, tvättstuga och rensa i lådor och andra utrymmen som fungerar som sopstationer. Musse har betett sig helt enligt regelboken. Han har böjt sig för en York tik på 1 år. Tittat bort och gått då en flott faraohund tuppade sig. Jag är mycket nöjd. Kan varmt rekommendera alla ni med valpar en tur på kollo. Jag vet att folk tycker att det är förskräckligt att lämna bort en valp. Men man kan inte lägga mänskliga värderingar på en hund, den har helt andra behov än ett barn. Förresten skulle nog många barn må bra av att spendera en del tid utanför hemmet med barn i alla åldrar. Då menar jag inte skola utan mer kollo eller läger. Givetvis med bästa omvårdnad och kamratanda.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera