Vattenproblem

lördag, 27 juli, 2013 av Camilla Thulin

Om sommaren i Bodrum kan man stundtals drabbas av vattenproblem. Antingen har ens egna vatten tagit slut, eller har hydroforen gått sönder, eller  är vattnet i kommunen slut. Så var det härom aftonen. Som vanligt måste man ju gå till husets systemet om vattnet ej funkar. Vi fyllde på med 75 kubikmeter vatten för 4 veckor sedan, mängdmässigt känns det som en hel insjö. Just denna kväll var det kommunen som hade slut på alla sina vatten reservoarer. Då är det bara att snällt vänta till nästa dag, då var de fyllda igen. Idag har vi samma problem, inget vatten i kranarna. Vår vatten tekniker är här, snart kommer domen. Kommunal problem är det just nu, med andra ord ingenting att göra, bara att vänta tills det är över. Ett ilandsproblem kan det också kallas, för tänk så många av jordens invånare som knappt sett vatten.

image

Kommentera