Hotell tips i Bodrum

fredag, 19 juli, 2013 av Camilla Thulin

Igår sade vi hejdå till våra vänner Erik och Gunnela Edelstam (Erik kommer förövrigt ut med en bok om sin hjälte till pappa, Harald Edelstam, på Carlssons förlag till hösten). De hade tillbringat två välbehövliga veckor på Hotel Marina Vista utmed Bodrums strandpromenad, charterresa  med Ving. Paret var utomordentligt nöjda  med sin vistelse, sista besöket var för 8 år sedan, som nygifta. Hotellet har gjort en rejäl ansiktslyftning. Det vilar en frid på innergården, utan vulgär discomusik och annat tjafs. 14 dagar i dubbelrum med frukost och dirketflyg kostar det endast 11.000 sek per person. Extremt prisvärt för det lilla fina hotellet, något att tänka på, för den som är sugen att ta sig till Bodrum på en riktigt avkopplande härlig semester.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

 

image

image

Kommentera