Bästa lunchen

fredag, 12 juli, 2013 av Camilla Thulin

Innan det stora vägskälet mot Bodrum och Ortakent ligger kebaberian Bedri Usta, helt ny för säsongen. En välkänd krögare och kock med restauranger i Istanbul, som slagit upp portarna i ett nybyggt komplex utmed stora vägen. Läget är inte det bästa, men maten. Ska jag vara krass äter jag hellre superb mat på en krog med halvtaskigt läge än tvärtom. Vi serverades en snabblunch med superb service och otroligt god och fräsch mat. De var noga med att poängtera att de enbart serverade lamm. Jag åt som vanligt turkish pizza/Lahmacun och Johan en filé kebab. Dit åker vi igen och lunchar, ett tips för dig med bil eller tvingar du Dolmuçen att stanna. Kolla in Bedri Bey på                       www.adanakebapcisibedriusta.com

image

.

image

image

image

image

image

image

image

Kommentera