Bodrums bästa restaurang

tisdag, 9 juli, 2013 av Camilla Thulin

Vi tycker att Erenler Sofrasi, som ligger ett stenkast utanför Ortakent på en åker är i särklass den bästa restaurangen i nejden. Kocken Asli är helt suverän. Hon moderniserar de klassiska turkiska rätterna,  tillsätter nya ingredienser och smaker. Igår åt vi en suverän måltid med spännande mezes, en bläckpasta, kyckling och en biff. Är ni i krokarna, åk dit, www.erenler-sofrasi.com. Man kan även boka cooking classes med henne, också roligt, för Asli är mycket pedagogisk och talar flytande engelska. Helt enkelt ett toppställe. Hon hade krogeb tidigare i evlerit Yarbasan,  uppe på en topp. Husägarna blev störda av hennes klassiska konserter. Igår blev vi underhållna av Izmir Opera, 3 musiker och sångare, som satt ute i parken och musciserade.
image
image

image

image

image

image

image

image

Kommentera