Inte en dag för sent

torsdag, 27 juni, 2013 av Camilla Thulin

Heja Petter Stordalen, som valt att ta bort porren från sina hotellkedjor. Kommer ihåg förr i tiden, då p-rullarna låg helt öppna på flotta hotell. När man zappade runt bland kanalerna fick man plötsligt en röv i fejjan – sisådär om man inte bett om det. Jag har alltid frågat varför det varit så, jo för gubbarna vill ha det så och vi säljer rum på filmerna!!! Har bett om att få ett rum utan denna porrifieringen, men det har ej funkat. En följd av detta är att de flesta hotell idag bara har en snutt överkast längst ner på sängen, vilket kan tyckas underligt. Svaret är att folk har suttit och runkat i de stora överkasten och att det är besvärligt att tvätta dem varje gång en wanker varit där och förlustat sig. De små skydden är enklare att kasta i maskin. På vissa hotell måste städerskorna har gummivantar som räcker upp till armbågarna, för att det kan vara så slaskigt i rummen. Detta är historier som jag hört av chefshusfruar på några av de bästa hotellen ställen jag bott på, då blir man vän med personalen. Tänk så slaskigt det kan vara ibland.

image

Kommentera