Gunnar Kaj

lördag, 15 juni, 2013 av Camilla Thulin

Idag har jag låtsats att jag är min vän Gunnar. En fantastisk blomsterkonstnär som jag jobbat tillsammans med på Nobel -09 och -11. I höstas höll vi seminarie timmsammans på Smålands Kulturfestival. Gunnars motto är: man tar vad som finns oavsett årstid – så rätt. Det går utmärkt att blanda torr kvistar med snittblommor. Nu är det perfekt tid i Svedala för vilda blommor, ogräs och fina kvistar. Själv plockade jag några gröna kvistar på promenaden och så såg jag att vår vackra granntant hade korallfärgade rosor undangömda i en hörna, stal dem och några andra blomster. Jag vet att Anita tycker om att jag plockar hennes blommor och att vi njuter av dem då de inte är på plats. Resultatet ser ni nedan, vaserna är superbilliga från Metro, köpte flera kartonger förra året, för de är så fina och simpla. Nu hoppas jag bara på att flotta herr Kaj blir nöjd med mig……..vem vet, för han är inte nådig.

image

image

image

Kommentera