Systuga

torsdag, 13 juni, 2013 av Camilla Thulin

Idag har jag sytt om alla mina nya bikini och bh. Har ändrat storleken från 80C till 70E. Väldigt enkelt. Det gäller att ha en sprätt och en liten vass sax, nål och tråd. Det är bara att sprätta upp spännet mitt bak, klippa av en passande bit och sedan sy tillbaka spännet. Jag gillar halterneck, så jag sprättar bort axelbanden mitt bak, fixar med dem, så att det blir långa knytband. I år kommer mina nya bikinis från Lindex. Tycker att de haft ovanligt bra varianter, därför köper jag gärna 2 stycken av samma. Man vet ju aldrig hur komlektionen blir nästa år. Bh syr man in under armen, absolut inte mitt bak. I min stl finns det aldrig något som är snyggt, mest präktiga varianter, därför är lite omsömnad på sin plats.

image

image

image

image

image

image

Kommentera