Happy End

lördag, 8 juni, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Att vi de senaste dagarna här hos Oss Granntanter Emellan har gett utrymme åt personer som designern Fadi el Khoury står i skuld till på olika vis har gett resultat. En aktör har tagit itu med härvan, och kommer att arrangera ett möte mellan berörda parter. Ett möte man kan kalla för ett försök till medling. Mycket bra! Denna medling hade inte kommit till stånd om vi inte gett offentlighet åt det hela. Vi är väldigt glada över att detta möte kommer till stånd. Kanske borde Oss Granntanter Emellan utöka sin verksamhet? Vi sysslar ju redan (BLAND ANNAT) med bokutgivning, trendspaning, textproduktion, design av kläder, föreläsningar och arrangerar resor. En liten medlingsverksamhet kanske också kan få plats? Vi önskar initiativet lycka till!

 

 

Kommentera