Sexig?

lördag, 1 juni, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Nej, sexig kan man väl inte precis kalla den här sandalen. Men jag behöver inte ha sexiga skor, jag behöver skor som gör att jag inte behöver tänka på mina fötter alls. Bekväma och sköna skor. Söker runt på nätet efter snygga sandaler, av bra kvalitet. Trillade då på detta gamla svenska märke, Kavat, som tillverkat skor i Kumla av svenskt skinn sedan 1945. Jag gillar att köpa från varumärken med anor, som Palmgrens. Tyvärr har min fina Palmgrensväska bara stängning med magneter, det fungerar inte i Paris där trängseln på metron är maxad, och ficktjuvarna många. I Paris använder jag en väska från belgiska Ruitetassen som gjort likadana väskor sedan 1927, och som har ordentlig låsanordning så att inga ovälkomna händer kan norpa min plånbok. Kanske får väskan nu sällskap av ett par fotriktiga rejäla Kavatsandaler …. får tänka lite på saken.

Kommentera