Gatuflicka säljer behå

onsdag, 22 maj, 2013 av Karina Ericsson Wärn

Underklädesreklamen är överlag rätt dålig. De bästa, och roligaste, gjordes av fransyskan Chantal Thomass under 1980-talet. Parodier på tecknade serier. Idag damp den här och ett gäng andra bilder ner i mejlboxen. Tjejen ser ut att stå på Place Victoire i Paris, mitt i rusningstrafiken att döma av ljusen. Alla andra bilder är ungefär likadana, tjej i behå och trosa på olika gator i storstaden. Men varför placera en ung kvinna i underkläder mitt ute i offentligheten? Har man bokstavligen tänkt GATUFLICKA? Idén är verkligen dålig, ännu sämre är att man genomfört den. Riktigt dåligt är det om resultatet är en tankelek med just gatuflicka och prostitution. Och ja, jag förstår att bilden är ett montage – men det är just själva upplägget jag vänder mig mot. Fånigt och riktigt skitdåligt rakt av.

Kommentera